Självkänsla


// Att våga stå naken //

Du som läser detta inlägget kanske kommer kolla på de följande bilderna och tycka att dom är lite konstiga, varför sitter Victor på huk och fotar en helt naken man ute på ett majsfält? Du kanske tror att Björn, mannen på bilderna går igång på att visa upp sin söta stjärt eller att det här är någon slags porrblogg...lite så är det ju...men inte helt;)

Min kära vän Björn Terlegård bad mig om hjälp med att ta några bilder till hans utställning om självkänsla. Jag själv tycker att ämnen som självkänsla och självförtroende är väldigt aktuella i vårt samhälle, men också i mitt eget liv och tillvaro. Så det känns riktigt roligt att jag fick vara med på ett hörn:) Här är en liten text som Björn har skrivit ihop om utställningen:


"För mig handlar dessa bilder om att älska sig själv för den man är. Idag har vi många fasader som döljer vilka vi är. Det kan vara kläder, smycken, bilar, stilar, profilbilder på Facebook . Att älska sig själv handlar inte om dina fasader. För vem är du när alla fasader har plockats ner? Älskar du det som finns kvar om allt som finns kvar är DU, avskalad. Jag tror att du är viktig för att du är just den du är, inte för vem andra tror att du är eller för vilka kläder och accessoarer du väljer att bära."


Utställningen kommer äga rum under Eksjö stadsfest och en vecka framåt, bilderna kommer sitta uppe i Fiske-Stigs skyltfönster. Här nedan har jag slängt ihop ett gäng bilder från dagen, några är avsedda för utställningen medan andra bara kändes rätt i ögat;) 

(5D mark II + 50/1.4 USM + 24-70/2.8 L)Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Att våga

Min älskade syster